Afspraak maken

Indien u een afspraak wilt maken klikt u rechtsboven op de 'boek nu' knop. U ontvangt een mail met daarin een bevestiging van uw boeking.

Wilt u graag een afspraak in de avond na 19:15 uur, op zaterdagmiddag, zondag of op een feestdag? Dan kunt u hiervoor contact opnemen. In de avond na 19:15 uur, op zaterdagmiddag, zondag of tijdens feestdagen geldt het avond- en weekendtarief met een toeslag van €2,- per 10 minuten.

Is de online agenda vol? Dan kunt u, bij voorkeur, een whatsapp bericht sturen of telefonisch contact opnemen om te informeren of er nog een plekje vrij is op telefoonnummer 06-14795686. Let wel, ik ben beperkt telefonisch bereikbaar omdat ik tijdens mijn behandelingen de telefoon niet op kan nemen.

Ook kunt u mailen naar info@sportmassage-versluis.nl

Ik zie u graag terug in mijn praktijk!

Ilonka Jongen-Versluis


06-14795686
info@sportmassage-versluis.nl
De Erica 15, 5831 RX Boxmeer


Snel terecht kunnen: Wij bieden de binnen-24-uur-afspraakgarantie!
Er is niks vervelender dan rondlopen met een klacht van bijvoorbeeld een stijve nek, last van uw rug of gevoelige kuiten. Wilt u graag snel een afspraak omdat u verlichting zoekt? Sportmassage Versluis geeft u de garantie dat wanneer u via de online agenda niet meer in de gelegenheid bent om te boeken op dezelfde of de volgende dag, we u binnen 24 uur in ieder geval één andere afspraakmogelijkheid kunnen bieden.*

Voor het maken van een afspraak binnen 24 uur dient u bij voorkeur telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer 06-14795686.

Wilt u graag gebruik maken van een binnen-24-uur-afspraakmogelijkheid in de avond na 19:15 uur, op zaterdagmiddag, zondag of tijdens feestdagen? Dan geldt hiervoor het avond- en weekendtarief met een toeslag van €2,- per 10 min.

*Deze garantie kunnen wij niet geven niet tijdens schoolvakanties, feestdagen en op dagen dat de praktijk volledig gesloten is. Voor praktijkopeningstijden kijkt u in de online agenda.